• Deel:

Voor de modieuze vrouw met een maatje meer...

menu

WINTERKNALLER!! 20% KORTING! ACTIE IS GELDIG OP 15, 16, 17 EN 18 NOV 2018!

Geachte mevrouw,

Nu WINTERKNALLER 2018!!! 4 DAGEN EXTRA SHOPPING VOORDEEL! Wij hanteren een korting van 20% KORTING OP DE GEHELE COLLECTIE winter-mode voor de grote maten dames mode. Deze actie duurt tot en met zondag 18 november 2018!

Hoe onze website in de gaten voor meer acties in de toekomst.
Wij wensen U mooie feestdagen !

Hippe grote maten mode

Hippe grote maten mode bij Madame trudo te Roggel biedt een grote collectie grote dameskleding voor jong en oud. Madame Trudo is een bekend begrip bij dames uit Limburg en Noord-Brabant en omgeving. Naast een grote collectie dameskleding biedt Madame Trudo een prachtige collectie tassen, mode accessoires en een uitstekende service als het gaat om advies en het verstellen van kleding. Maatwerk is waar wij op letten, zeker bij een maatje meer. Al meer dan 30 jaar is Madame trudo een vertrouwd adres voor dames met een maatje meer. Madame Trudo in Roggel is een begrip als het op mode met een maatje meer aankomt. Niet alleen klanten uit Limburg en Noord-Brabant, maar uit heel Nederland en BelgiŽ komen keer op keer terug bij deze speciaalzaak die met een bijzonder uitgebreide en gevarieerde collectie in de maten 46 tot en met 60 aan elke smaak tegemoet komt. Met die veelzijdige en brede collectie en met enthousiaste medewerkers die de klant begeleiden met een deskundig advies heeft Madame Trudo in de loop der jaren een grote, vaste klantenkring opgebouwd. Klanten die weten dat ze er altijd een mooie aanvulling voor hun garderobe vinden, die de ruime, gratis parkeergelegenheid op prijs stellen en die nog altijd onder het zoeken een lekker kopje koffie drinken. Alleen niet meer, zoals vroeger, in de huiskamer.

We hebben de mogelijkheid om kleding te vermaken en geven advies wanneer dit gewenst is over combinatie mogelijkheden en pasvorm. We hebben een mooie zithoek waar u van een kopje koffie kunt genieten samen met uw man, begeleider, vriendin of dochter. De gehele winkel oppervlakte is gelijkvloers en goed bereikbaar. We helpen U met aankleden als u hiervoor zelf niet in de gelegenheid bent. We vinden als speciaal-zaak voor een maatje meer dat we onze uiterste moeite moeten doen om voor u perfect maatwerk te leveren.

Wij heten u van harte welkom in onze sfeervolle winkel in Roggel waar u een zeer ruime, modieuze collectie aantreft. Chique, klassiek, casual of modern, aan elke smaak komen wij u tegemoet.

Hopelijk mogen wij u binnenkort begroeten bij Madame Trudo!