• Deel:

Voor de modieuze vrouw met een maatje meer...

menu

80% korting totale uitverkoop maand maart

Madame Trudo in Roggel is een begrip als het op mode met een maatje meer aankomt. Niet alleen klanten uit de regio, maar uit heel Nederland en België komen keer op keer terug bij deze speciaalzaak die met een bijzonder uitgebreide en gevarieerde collectie in de maten 46 tot en met 60 aan elke smaak tegemoet komt.

Het begon allemaal bijna dertig jaar geleden, in 1982, toen het echtpaar Klompen-Verstappen in een slaapkamer begon. Al vlug kwam de hal erbij en een kopje koffie werd door de klanten gewoon gezellig in de huiskamer gedronken. Het werd steeds drukker en na enkele jaren werd dan ook gezocht naar een nieuwe, volwaardige locatie. Dat werd een pand aan de Koppelstraat 24, waar de zaak nog steeds is gevestigd. Na een uitbreiding in 1990 beschikt Madame Trudo daar tegenwoordig over een sfeervolle, overzichtelijke winkel met een oppervlakte van 220 m2.

Met die veelzijdige en brede collectie en met enthousiaste medewerkers die de klant begeleiden met een deskundig advies heeft Madame Trudo in de loop der jaren een grote, vaste klantenkring opgebouwd. Klanten die weten dat ze er altijd een mooie aanvulling voor hun garderobe vinden, die de ruime, gratis parkeergelegenheid op prijs stellen en die nog altijd onder het zoeken een lekker kopje koffie drinken. Alleen niet meer in de huiskamer.